Snijd de courgette overlangs in tweeën en herhaal dat een keer, zodat je vier plakken krijgt.
Snijd de kipfilet in tweeën. Zorg dat beide delen even dik zijn.
Verdeel de ontbijtspek in tweeën en leg de plakjes onder elkaar.
Leg op ieder vlak ontbijtspek een plak courgette en leg daar de kip op. Strooi er peper en zout naar smaak over. Leg daar een plak mozzarella op en dek af met de volgende plak courgette.
Sla de plakjes spek om het stapeltje zodat je een soort slavink krijgt.
Snijd de tomaten in tweeën en strooi hier wat Parmezaanse kaas over.
Doe alles in de mand van de AF en zet hem op 180°C, 12 minuten (reken hiervan 3 minuten voor het opwarmen). Als het belletje gaat draai je de pakketjes even om en zet je de AF nogmaals aan op 9 minuten.
Zoals met alle apparatuur, kan ook de AF van merk tot merk verschillen qua tijden. Dus bekijk even of de spek lekker krokant is, dan is het klaar.