Zet een pan met water op het vuur en leg de kipfilet erin. Laat dit ca. 10 minuten koken.
Kook de eieren in 8 minuten hard. Per mason jar neem je 1 ongepeld ei mee. Vlak voor het eten pel en halveer je het ei en doe je hem bij de mason jar.
Haal de kipfilet uit het water, leg het in een kom en trek uit elkaar met 2 vorken.
Voeg nu de kruiden toe en bak het geheel een paar minuten op hoog vuur, zodat je een licht krokant korstje krijgt.
Verdeel de kip over vier mason jars.
Trek de paksoi uit elkaar (baby spinazie is ook lekker) en verdeel samen met de taugé over de potten.
Breek de noodles en voeg toe aan de potten. Verkruimel over iedere pot een half bouillonblokje en schroef de deksel op de pot.
Zet de potten in de koelkast tot gebruik.
Notities
(*) Je kunt natuurlijk andere kruiden gebruiken, waardoor je een heel andere soep krijgt. Wees creatief en niet bang om "verkeerde" kruiden te gebruiken.(**) Ik maakte maar vier potten (werk vier dagen) en die blijven al die tijd goed.Doordat je er kokend water op giet zullen de paksoi (of spinazie) en noodles garen. Eet smakelijk!