Basis kokosblokjes om weer even wat energie op te doen.
Kook: 15 minutenmin
Uitharden in koelkast ongeveer: 2 uuruur
Porties (aanpasbaar):14stuks (ongeveer)
Ingrediënten
1paksanten
1citroen, sap en rasp
¼tlvanillemerg, optioneel
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Leg de santen (in plastic binnenzak!) in heet water en laat dit zacht worden.
Boen ondertussen de citroen schoon en rasp wat schil (gebruik naar smaak). Pers de citroen helemaal uit.
Meng sap, rasp en santen nu vlug door elkaar. En schep in ieder kuiltje van een ijsblokjeshouder of in mini cupcakepapiertjes wat van het kokosmengsel. Werk vlug, want de santen is redelijk snel weer hard.
Zet het geheel 2 tot 3 uur in de koelkast.
Notities
Ik bewaar ze meestal in de vriezer, ze zijn redelijk vlug eetbaar nadat je ze uit de vriezer hebt gehaald. Maar je kunt ze natuurlijk ook in de koelkast bewaren.Ook lekker met twee limoenen i.p.v. citroen.