Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Dukkah
Porties (aanpasbaar):
1
pot
Ingrediënten
▢
25
gram
blanke hazelnoten
▢
25
gram
amandelen
▢
25
gram
korianderzaad
▢
3
el
sesamzaad
▢
2
el
komijnzaad
▢
1
el
peperkorrels
▢
1
tl
venkelzaad
▢
1
tl
gedroogde munt
▢
1
tl
zeezout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Rooster alles – afzonderlijk – in een droge pan en laat het goed afkoelen.
Maal alles met de keukenmachine of een vijzel. Het moet niet al te fijn worden, maar ook zeker niet te grof.
Notities
Ook lekker om je broodje te dippen in wat olie en dan dukkah.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!