Je kunt deze pizza ook heerlijk eten als bijgerecht: dan eet je met zijn vieren van 1 pizza en doe je er een lekkere tomatensalade en een cordon bleu bij ofzo. Puur genieten!,
Mix bloem, water en gedroogde kruiden met behulp van de keukenmachine/mixer/blender.
Zodra zich een bal vormt ben je klaar.
Haal het eruit en kneed nog even goed door met de hand.
Rol het deeg uit tot een ronde lap.
Ondertussen zet je een ovenbestendige pan op hoog vuur, met een flinke scheut olie.
Wanneer de pan goed heet is leg je het deeg in de pan. Zodra de pizza aan de onderkant gaar lijkt te worden kun je verder met het beleggen van de pizza.
Haal de pan van het vuur.
Mix de Italiaanse kruiden en passata en besmeer de pizza hier rijkelijk mee.
Beleg nu naar keuze (in mijn geval buffelmozzarella, gehakt (van tevoren rul gebakken), knoflook, ontbijtspek en uienringen.
De pizza is klaar zodra de kaas is gesmolten en alles er lekker gaar en knapperig uit ziet.
Notities
Gemiddeld zal de pizza tien minuten in de pan en 10 minuten in de oven liggen. Dit verschilt natuurlijk per gasfornuis, dus hou het even in de gaten.