Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Nasi kuning: feestelijke geurige gele rijst
Kook:
15
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
4
personen
Ingrediënten
▢
500
gram
pandanrijst
▢
100-150
gram
santen
▢
2,5
tl
koenjit
▢
1
stengel
sereh
▢
5-6
blaadjes
djeroek peroet
▢
1
tl
zout
▢
600
ml
heet water
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Was de rijst. Los de santen op in ca. 600 ml water.
Voeg hieraan de koenjit, sereh (licht gekneusd), djeroek peroet en zout toe.
Kook de rijst, op de manier die je gewend bent, in de santenoplossing.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!