Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalkoenrolletjes, bloemkoolpuree en kastanjes
Kook:
30
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ingrediënten
▢
2
kalkoenschnitzels
▢
1
tl
mosterd
▢
1
appel
▢
2
el
zuurkool
▢
1
bloemkool
▢
250
gram
gerookte spekblokjes
▢
250
gram
kastanjechampignons
▢
250
gram
gekookte kastanjes
▢
1
takje
tijm
▢
peper en zout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Sla de kalkoenschnitzels met een vleeshamer of zware koekenpan platter en besmeer met mosterd.
Leg wat partjes appel en een pluk zuurkool erop. Rol de schnitzel goed strak op en zet vast met keukentouw of een satéprikker.
Bak de schnitzelrolletjes op middelhoog vuur tot het gaar en goudbruin is.
Kook de bloemkool zoals je gewend bent.
Bak in een hapjespan de spekblokjes uit en voeg er daarna de kastanjechampignons en kastanjes aan toe. Strooi er wat tijm over.
Pureer nu de bloemkool met een staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!