Smelt de kokosolie door het ongeveer 1 minuut in de magnetron te doen. Schep 2 eetlepels in een kom en meng met de honing, komijnpoeder, knoflookpoeder en chilipoeder.
Schep er vervolgens de kipblokjes bij en meng dit even goed. Laat minimaal 15 minuten staan zodat de smaken goed in de kip trekken.
Terwijl de kip in de marinade ligt snijd je de puntpaprika in reepjes en de courgette en tomaat in plakjes. Doe de courgette en de puntprika in een kom en schep hier vervolgens wat gesmolten kokosolie en het paprikapoeder over. Even goed mengen. Voeg naar smaak eventueel wat peper en zout toe.
Verhit een grillpan en wanneer die loeiheet is bak je de courgette en puntpaprika tot ze mooie grillstreepjes hebben en wat zachter aan voelen. Doe hetzelfde daarna met de plakjes tomaat.
Ondertussen bak je in een andere koekenpan de kipblokjes mooi bruin en krokant.
Halveer de avocado en verwijder de pit. Prak de avocado fijn met het citroensap en voeg wat komijnpoeder en peper toe aan het mengsel.
Wanneer de kip en groenten bijna klaar zijn klop je de drie eieren los en bak je hier een roerei van.