Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Omelet wraps met een Italiaans tintje
Kook:
10
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ingrediënten
▢
8
plakjes
pancetta
▢
5
eieren
▢
1
bosje
basilicum
▢
1
bol
buffelmozzarella
▢
½
tl
oregano
▢
1
tl
chilipoeder
▢
1
el
kokosolie
▢
25
gram
Parmezaanse kaas
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Bak de pancetta met wat kokosolie in een grote koekenpan en leg ze op een keukenpapiertje om het teveel aan vet op te nemen.
Klop vervolgens de eieren los en voeg chilipoeder en oregano toe.
Bak twee grote dunne omeletten en leg ze op twee borden.
Beleg iedere omelet met vier plakjes pancetta en klap de omelet dubbel.
Leg hierop om en om een plakje tomaat en een plakje buffelmozzarella.
Scheur wat blaadjes basilicum en strooi dit erover. Rasp er nu nog wat Parmezaanse kaas over.
Geef een flinke draai aan de pepermolen en sprenkel nu een goede olijfolie erover.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!