Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aubergine gevuld met gehakt en Parmezaanse kaas
Kook:
40
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ingrediënten
▢
2
aubergines
▢
400
gram
mager rundergehakt
▢
1
ei
▢
1
el
paneermeel
▢
1
tl
ras el hanout
▢
zout
▢
peper
▢
3
el
peterselie, gehakt
▢
1
el
hot ketchup of tomatenpuree
▢
75
gram
Parmezaanse kaas, geraspt
▢
3
tenen
knoflook
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Verwarm de oven tot 200 °C.
Halveer twee aubergines en kook ze tot ze zacht zijn, haal vervolgens het vruchtvlees eruit met een lepel en bewaar dat in een kom.
Vet een ovenschaal in en leg hierin de gehalveerde aubergines.
Voeg aan de kom met vruchtvlees de overige ingrediënten, behalve de geraspte kaas, toe.
Kneed dit alles goed door elkaar en schep het in de aubergines.
Strooi de geraspte kaas erover.
Dek het geheel af met alufolie en zet een minuut of 20 in de oven.
Haal daarna de folie eraf en zet het nog een minuut of 10 terug in de oven.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!