Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Seroendeng
Kook:
5
minuten
min
Ingrediënten
▢
1
sjalot
▢
¼
tl
zout
▢
½
tl
peper
▢
¼
laos
▢
½
ketoembar
▢
¼
djinten
▢
2
el
geraspte kokos
▢
ongezouten pinda's
▢
bruine suiker
▢
olie
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Snijd de sjalot superfijn. Meng de uien met de kruiden en fruit dit in een beetje olie.
Bak ondertussen de kokos in een droge koekenpan, op laag vuur. Schep voortdurend om. Het gaat redelijk vlug.
Meng de kokos met het uienmengsel. Het moet droogbakken, blijf voortdurend omscheppen. Schep de bruine suiker erdoor.
Voor serveren schep je de pinda's erdoor.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!