Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rode uiensaus
Broodje shoarma? Dan maak je deze heerlijke rode uiensaus natuurlijk gewoon zelf!
Kook:
10
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
1
mason jar
Ook nodig
Mason jar of jampot
Ingrediënten
▢
2
uien
,
rood
▢
olijfolie
▢
ketchup
▢
1
teen
knoflook
▢
sriracha
,
optioneel
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Maak de uien schoon en snipper ze. Hevel ze over naar een mason jar of jampot (of andere bak of pot die je goed af kunt sluiten).
Spuit er ketchup op tot net boven de helft van de mason jar of jampot. Roer goed door en spuit er dan nog meer ketchup bij.
Giet er 1 a 2 eetlepels olijfolie bij en roer door. Knijp een teentje knoflook erboven en sluit de pot af. Zet weg tot gebruik.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!