Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rabarber-frambozen moes zonder toegevoegde suikers
Met een schep van deze heerlijke rabarber-frambozen moes over yoghurt of een bolletje ijs scoor jij punten!
Kook:
15
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
1
flinke pan
Ingrediënten
▢
2
bakjes
100% appelmoesjes
▢
4
stengels
rabarber
▢
1
pak
frambozen, diepvries
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Leeg het doosje frambozen in een pan.
Maak de rabarber schoon en snijd de uiteinden eraf. Snijd de rabarber in stukken van ongeveer 3 cm. Doe de rabarber bij de frambozen.
Leeg twee bakjes appelmoesjes boven de rabarber.
Voeg een eetlepel water toe en leg de deksel op de pan. Laat het geheel ongeveer
15 minuten
pruttelen en roer het dan door.
Schep een grote lepel van de moes op wat yoghurt bij het ontbijt of serveer bij een bolletje kaneelijs als dessert. Geniet.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!