Heerlijk zoet kaneelbrood met banaan en walnoten uit de slowcooker. Heerlijk met een bolletje ijs na het eten of gewoon zomaar lekker met zijn allen rond de schaal en plukken maar!
Open de verpakkingen van het deeg en leg de zakjes kaneelsuiker even opzij. Snijd iedere rol deeg in zes gelijke plakken. Snijd die plakken vervolgens in vieren.
Leeg de zakjes kaneelsuiker in een grote schaal of in een ziplock zakje. Voeg de stukken deeg toe en schep of schud goed. Ieder stukje deeg moet bedekt zijn met kaneelsuiker.
Snijd een banaan in de lengte doormidden en snijd dat in dunne plakjes. Voeg toe aan het kaneelsuiker en deeg. Schep er voorzichtig door.
Druk een vel bakpapier in de slowcooker en schep de helft van het deegmengsel op de bodem. Halveer de andere banaan in de lengte. Snijd één helft in drie stukken en leg op het deeg. Deel het stukje boter in tweeën en snijd daarvan een stuk in kleine blokjes en voeg toe aan de slowcooker.
Schep de andere helft van het deeg erop en verdeel de rest van de banaan en boter erover.
Hak de walnoten grof en strooi ze over de inhoud van de slowcooker.
Leg een schone theedoek over de pan en plaats er dan de deksel op. Deze theedoek zal zo veel mogelijk van het vocht opvangen. Anders wordt het te nat en is het niet meer zo lekker. Zet de slowcooker op low en de timer op 2 uur.
Kijk na ongeveer een uur hoe het gerecht er uit ziet. Als de kaneelsuiker goed is gesmolten en het geheel een mooi bruin kleurtje heeft gekregen kan het zomaar zijn dat het klaar is.