Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hazelnootpasta
Er gaat niets boven zelfgemaakte pure hazelnootpasta. En met een paar extra ingrediënten tover je deze hazelnootpasta om tot Nutella.
Kook:
5
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
250
ml
Ook nodig
Keukenmachine of
Blender
Ingrediënten
▢
2
cups
geroosterde hazelnoten
Om Nutella te maken
▢
2
el
kokosolie
▢
⅓
cup
cacaopoeder
▢
⅔
cup
kokosbloesemsuiker
▢
1
tl
vanille extract
▢
snuf
zeezout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Stort de hazelnoten in de keukenmachine of blender.
Maal totdat er een vloeibare romige pasta ontstaat. Dit duurt ongeveer 5 minuten, afhankelijk van de sterkte van je machine.
Om Nutella te maken
Voeg kokosolie, cacaopoeder en kokosbloesemsuiker toe en meng dit nog een minuutje.
Schenk of schep het over in een pot.
Notities
Ik bewaar de hazelnootpasta graag in deze
weck jars
, maar een gebruikte jampot kan ook prima.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!