Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zo maak je cashewmelk
Er gaat niets boven zelfgemaakte romige cashewmelk! Drink het koud of gebruik het in andere recepten.
Kook:
5
minuten
min
Weken cashewnoten:
8
uur
uur
Porties (aanpasbaar):
1
liter
Ook nodig
Blender
Ingrediënten
▢
1
cup
rauwe cashewnoten
▢
4
cups
water
Optioneel
▢
1
tl
ahornsiroop
▢
snuf
zeezout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Nadat de cashewnoten een nacht in de koelkast zijn geweekt giet je ze af en spoel je ze om.
Hevel de cashewnoten over naar je blender en voeg 4 cups water toe.
Voeg eventueel de maple syrup en een snufje zeezout toe.
Zet de blender op de hoogste stand en blend voor een minuutje.
Giet de chashewmelk over in een glazen fles en zet het in de koelkast.
Notities
Ik bewaar hier de flessen van Flevosap (appelsap) en passata voor. Maar deze
weck flessen
van een halve liter staan op mijn verlanglijstje.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!