Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zo maak je techina
Techina kun je zelf maken. Rooster sesamzaadjes en stop ze in je blender. Dat is alles! Lekker als basis voor dressings of sauzen.
Kook:
15
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
1
pot
Ingrediënten
▢
450
gram
sesamzaadjes
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Rooster de sesamzaadjes in een droge pan tot ze lichtbruin zijn. Hoe donkerder de zaadjes hoe scherper de smaak. Laat afkoelen.
Doe het sesamzaad in een krachtige blender en mix op hoge snelheid tot er een gladde massa ontstaat.
Bewaar de techina in een luchtdichte pot in de koelkast.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!