Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pindakaas kaneel hummus
Gebruik de hummus als dip voor fruit of bleekselderij, smeer het op een boterham of toastje of voeg een flinke lepel toe aan je overnight oats.
Kook:
5
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
8
Ook nodig
Blender
Ingrediënten
▢
1
blik
kikkererwten
▢
2-3
el
pindakaas
▢
½
tl
kaneel
▢
2-4
el
ahornsiroop
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Giet de kikkererwten af en spoel ze goed onder de koude kraan.
Voeg alle ingrediënten toe aan je blender en laat hem draaien.
Afhankelijk van jouw type blender ben je met een minuutje klaar.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!