Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelpuree met bieslook en knoflook
Een heerlijke puree die het uitstekend doet bij 'kale' groenten. Denk bijvoorbeeld aan spruiten of sperziebonen.
Kook:
20
minuten
min
Ook nodig
Pureeknijper
Ingrediënten
▢
8
aardappelen, niet al te groot
▢
½
bakje
bieslook
▢
3
tenen
knoflook
▢
melk
▢
peper en zout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Schil de aardappelen en spoel ze af.
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af en laat ze een beetje uitwasemen.
Snijd of knip ondertussen de bieslook in kleine stukjes en hak of pers de knoflook fijn.
Stamp de aardappelen of gebruik een pureeknijper. Voeg een kleine beetje melk toe totdat de puree smeuïg genoeg is. Breng op smaak met peper en zout.
Schep er nu de bieslook en knoflook door.
Serveer direct.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!