Zelfde naam, ander jasje

Zelfde naam, ander jasje

0 Comments

Daar ben ik weer met een nieuw schrijfseltje. Zelfde naam, zelfde opzet en idee, maar nu “in eigen beheer”. Het is nog even wennen en ik kan de youtube filmpjes (nog) niet laten zien in het blog zelf, maar maar de youtube filmpjes staan er weer en ik vogel even lekker door. De mensen die een “abo” hebben op een nieuw blog: sorry, die tool heb ik hier nog even niet gevonden (heb er al heel veel gevonden inmiddels, maar lijken het geen van allen te doen, ook niet handig als je de helft van de tekst momenteel niet begrijpt), maar ik werk stug en vrolijk inmiddels chagrijnig door. Fijn is wel dat de hele boel nu wat meer “naar mijn hand” kan worden gezet, zodat het nog persoonlijker wordt. Dit wordt dus mijn testpost geloof ik…

Nou ja, dat vind ik dan.

Verder heb ik eigenlijk geen idee of er – en zo ja: welke – voordelen of nadelen er zijn ten opzichte van een blog via WordPress.com.

Hebben jullie nog tips of ideeën voor widgets, plugins of andere leut, laat me dan alsjeblieft even weten via de “neem contact op met mij” knop aan de rechterkant! Alvast hartelijk dank voor de tips en suggesties 😉


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.