Zoete aardappelstamp met rucola

Zoete aardappelstamp met rucola

Zoete aardappelstamp met rucola

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Waardering
Gang: Bijgerecht
Trefwoord: Rucola, Zoete aardappel
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 500 gr zoete aardappelen
  • 1 zak rucola biologisch
  • peper en zout naar smaak

Instructies

  • Schil de zoete aardappelen en snijd ze in stukken.
  • Doe ze in een pan met ruim water en breng dit aan de kook. Na ongeveer zijn ze wel gaar. Prik erin met een vork om zeker te zijn. Giet ze af.
  • Verdeel de aardappelen over twee borden en prak de aardappelen. Prak er de rucola door.
  • Strooi er een klein beetje zout over en wees royaal met versgemalen peper.

Notities

Lekker met een bal gehakt!

0Shares

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *