Zoveel te doen, zo veel te beleven en zo weinig tijd!

Zoveel te doen, zo veel te beleven en zo weinig tijd!

0 Comments

Tot mijn grote schrik zag ik dat ik al zes dagen niets heb geplaatst. Geen recept, geen verhaal, helemaal niets! Dat kan natuurlijk niet. Maar ik heb wel een excuus, ook al is het natuurlijk niet zo’n heel erg beste. Maar ja, je weet misschien wel hoe dat gaat: zo veel te doen en zo weinig tijd.

Afleiding

Mijn schoonmoeder was jarig (zwak excuus), mijn bonuszoon is over uit Frankrijk (zwak excuus), mijn vader is ernstig ziek (heel goed excuus)… maar bovenal heb ik een nieuwe hobby gevonden. En daar gaat momenteel zo veel tijd in zitten dat we eigenlijk eten wat al op de website staat of waarvan ik denk dat iedereen dat zelf wel kan bedenken. Zoals de nasi op de foto (niet echt fotogeniek zie ik). Maar dat laatste gaf me gelijk wel weer een nieuw idee: koken voor dummies. Dat klinkt natuurlijk niet zo aardig, maar wel heel goed bedoeld.

Nieuwe hobby

Per ongeluk kwam ik het woord Bullet Journal ergens tegen en ben me daar eens een beetje in gaan verdiepen. Je wordt overstelpt met allerlei dingen omtrent bullet journaling (BuJo) en handlettering. Ik heb me aangemeld bij een Facebookgroep en ik raakte in de ban van de BuJo. De meest mooie creaties kwam ik tegen, maar ik ben niet van de knip en de plak. Dus dat werd tekenen en kleuren. Toen ik de “egeltjes van Penny Black” tegen kwam was ik helemaal verliefd. Ik gebruik mijn BuJo nu dus voornamelijk om creatief bezig te zijn. Een angeda heb ik al op mijn iPhone, die geeft ook nog een seintje wanneer ik een afspraak heb.

Koken voor dummies

Toen ik het huis uit ging (eeuwen geleden lijkt dat alweer) kon ik volgens mijn vader “nog niet eens een eitje koken”. Nou, zo erg was het niet gesteld, maar het scheelde natuurlijk niet veel. Dus ga ik een nieuwe ‘rubriek’ opzetten voor mensen die absoluut niet gewend zijn om te koken. Denk hierbij inderdaad maar aan het koken van een ei, een gehaktbal maken en nog veel meer van dat soort simpele ‘basis’ dingen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om te gaan doen en hoop dat er mensen zijn die er nog iets aan hebben. Daarnaast blijf ik natuurlijk wel gewoon ook andere recepten plaatsen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.