crackers met zaden en pitten

Crackers met zaden en pitten

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Porties: 1 grote cracker

Ingrediënten

  • 50 gr amandelmeel
  • 75 gr pompoenpitten
  • 35 gr lijnzaad
  • 1 ei
  • 2 el olijfolie
  • 2 el honing

Instructies

  • Verwarm de oven voor tot 160℃.
  • Klop het ei los en meng alle droge ingrediënten door elkaar. Voeg dan alle ingrediënten samen.
  • Leg een vel bakpapier op de bakplaat en smeer het mengsel hierover uit, tot ongeveer een halve cm dikte. Strijk het glad met een natte siliconen spatel of leg er een extra vel overheen om het aan te kunnen drukken.
  • Bak de cracker in ongeveer 20 minuten. Laat het afkoelen en breek in stukken. Je kunt ook voor het bakken met een mes de cracker in een gelijk aantal delen verdelen, zodat je ze na afkoelen makkelijk kunt breken.