Maak de bloemkool schoon, maar laat hem wel heel! Zet ondertussen een pan water op (groot genoeg voor de gehele bloemkool) en verkruimel hier de maggiblokjes boven. Als het water kookt leg je de bloemkool erin met een schuimspaan en laat het geheel tien minuten koken.
Snijd het sjalotje fijn en pers het teentje knoflook uit. Meng dit met het gehakt en de paprikapoeder. Kneed er wat versgemalen peper door.
Als de bloemkool klaar is haal je hem met een schuimspaan uit de pan, of giet het af. Laat de bloemkool afkoelen en uitlekken. Maak dan een "lap" van het gehakt en drapeer dat om de bloemkool.
Drapeer nu het ontbijtspek er om heen, net zo lang tot je geen gehakt meer ziet. Zet het her en der vast met een prikkertje, dan weet je zeker dat je airfryer heel en schoon blijft.
Leg het geheel in de airfryer en stel de temperatuur in op 180℃ en de tijd op 20 minuten.
LET WEL: Tijden en graden kunnen per merk verschillen. Hou het dus altijd goed in de gaten!