Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pisang goreng, smeerproppen
Kook:
15
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
6
stuks
Ingrediënten
▢
2
stuks
overrijpe bananen
▢
2
stuks
eieren
▢
2
el
zelfrijzend bakmeel
▢
olie
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Zet een pan met een laag olie op hoog vuur.
Prak de bananen en voeg eieren en meel toe. Schep/roer dit even goed door tot je een dik homogeen beslag hebt.
Neem een juslepel en laat een bolletje bananenmengsel in de hete olie glijden.
Maak ze niet te groot, want dan wordt de binnenkant niet goed gaar.
Keer ze af en toe om en houd in de gaten dat ze niet te snel gaan.
Laat ze op een bord/rooster met keukenpapier uitlekken.
Notities
In geval van bijgerecht zet je het gewoon zo op tafel. In geval van ontbijt is het lekker om er wat poedersuiker over te strooien.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!