Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frambozenpap met Turkse yoghurt
Kook:
20
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ingrediënten
▢
100
gram
havervlokken
▢
500
ml
melk
▢
1
handvol
diepvries frambozen
▢
snuf
zeezout
▢
2
el
Alpro kwark
▢
maple syrup, optioneel
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Doe de frambozen, melk en havervlokken in een pan en strooi er wat zeezout over.
Leg de deksel op de pan en breng alles aan de kook. Zet daarna het gas laag.
Laat het een kwartiertje pruttelen en roer af en toe door, zodat de pap niet aanbrandt.
Serveer met een flinke schep Alpro kwark en schenk er eventueel wat maple syrup over.
Notities
Sla de honing over en neem gecertificeerde glutenvrije havervlokken en je ontbijt is vegan én glutenvrij.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!