Frambozenpap met Turkse yoghurt

Op een druilerige dag is het heerlijk om de ochtend te starten met een snelle warme pap. Deze frambozenpap met Turkse yoghurt is lekker fris, zuur, warm en zoet tegelijk.

Strooi er eventueel wat lijnzaad over. Goed voor de darmen! En mocht je de smaak te pakken hebben na het eten van deze heerlijke frambozenpap, probeer dan ook eens deze pap met appelcompote. Bijna een appeltaartje op zich šŸ™‚

frambozenpap

Frambozenpap met Turkse yoghurt

0 van 0 stemmen
Print recept Pin recept Waardering
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediƫnten
 

  • 100 gr havervlokken
  • 500 ml plantaardige melk (naar keuze)
  • 1 handvol diepvries frambozen
  • snuf zeezout
  • 2 el Turkse yoghurt (volle eetlepels!)
  • honing (optioneel)

Aan de slag
 

  • Doe de frambozen, melk en havervlokken in een pan en strooi er wat zeezout over.
  • Leg de deksel op de pan en breng alles aan de kook. Zet daarna het gas laag.
  • Laat het een kwartiertje pruttelen en roer af en toe door, zodat de pap niet aanbrandt.
  • Serveer met een klodder dikke Turkse yoghurt en doe er eventueel een kneepje honing over.

Sla de honing over en neem gecertificeerde glutenvrije havervlokken en je ontbijt is vegan Ć©n glutenvrij.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in Ć©Ć©n oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *