Frambozenpap met Alpro kwark

Op een druilerige dag is het heerlijk om de ochtend te starten met een snelle warme pap. Deze frambozenpap is lekker fris, zuur, warm en zoet tegelijk.

Strooi er eventueel wat lijnzaad over. Goed voor de darmen! En mocht je de smaak te pakken hebben na het eten van deze heerlijke frambozenpap, probeer dan ook eens deze pap met appelcompote. Dan heb je het idee dat je een appeltaartje eet.

Waardering

Bereidingstijd 20 minuten
2 personen

Ingrediënten

  • 100 gram havervlokken
  • 500 ml melk
  • 1 handvol diepvries frambozen
  • snuf zeezout
  • 2 el Alpro kwark
  • maple syrup, optioneel

Zo maak je het

  • Doe de frambozen, melk en havervlokken in een pan en strooi er wat zeezout over.
  • Leg de deksel op de pan en breng alles aan de kook. Zet daarna het gas laag.
  • Laat het een kwartiertje pruttelen en roer af en toe door, zodat de pap niet aanbrandt.
  • Serveer met een flinke schep Alpro kwark en schenk er eventueel wat maple syrup over.
Ga jij dit recept maken? Deel het op Instagram!Roep me via @SilphyasKitchen en gebruik de hashtag #silphyaskitchen

Recepten direct in je inbox?

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Plaats een reactie

Review