Frambozenpap met Turkse yoghurt

Op een druilerige dag is het heerlijk om de ochtend te starten met een snelle warme pap. Deze frambozenpap met Turkse yoghurt is lekker fris, zuur, warm en zoet tegelijk.

Strooi er eventueel wat lijnzaad over. Goed voor de darmen! En mocht je de smaak te pakken hebben na het eten van deze heerlijke frambozenpap, probeer dan ook eens deze pap met appelcompote. Bijna een appeltaartje op zich 🙂

frambozenpap

Frambozenpap met Turkse yoghurt

Prep: 5 min
Kook: 15 min
Totaal: 20 min
Porties: 2 personen
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin

Ingrediënten

  • 100 gr havervlokken
  • 500 ml plantaardige melk naar keuze
  • 1 handvol diepvries frambozen
  • snuf zeezout
  • 2 el Turkse yoghurt volle eetlepels!
  • honing optioneel

Instructies

  • Doe de frambozen, melk en havervlokken in een pan en strooi er wat zeezout over.
  • Leg de deksel op de pan en breng alles aan de kook. Zet daarna het gas laag.
  • Laat het een kwartiertje pruttelen en roer af en toe door, zodat de pap niet aanbrandt.
  • Serveer met een klodder dikke Turkse yoghurt en doe er eventueel een kneepje honing over.

Sylvia’s tips

Sla de honing over en neem gecertificeerde glutenvrije havervlokken en je ontbijt is vegan én glutenvrij.
Ontbijt
Heb je dit recept al eens gemaakt?Laat dan een reactie achter en plaats jouw foto op Instagram @SilphyasKitchen of tag #silphyaskitchen!
close

Cadeautje van mij, voor jou!

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS toegang tot gratis eBooks en meer.

Plaats een reactie

Review