Frambozenpap met Turkse yoghurt

Frambozenpap met Turkse yoghurt

Op een druilerige dag is het heerlijk om de ochtend te starten met een snelle warme pap. Deze frambozenpap met Turkse yoghurt is lekker fris, zuur, warm en zoet tegelijk.

Frambozenpap met Turkse yoghurt

29 augustus 2018
: 2 personen
: 5 min
: 15 min
: 20 min
: Supersimpel

Een lekker begin van de dag: warm, fris, zoet en zuur tegelijk!

Door:

Ingrediënten
  • 100 gram havervlokken
  • 500 ml (plantaardige) melk naar keuze
  • 1 handvol (diepvries) frambozen
  • snuf zeezout
  • 2 flinke el Turkse yoghurt
  • eventueel wat honing
Instructies
  • Stap 1 Doe de frambozen, melk en havervlokken in een pan en strooi er wat zeezout over.
  • Stap 2 Leg de deksel op de pan en breng alles aan de kook. Zet daarna het gas laag.
  • Stap 3 Laat het een kwartiertje pruttelen en roer af en toe door, zodat de pap niet aanbrandt.
  • Stap 4 Serveer met een klodder dikke Turkse yoghurt en doe er eventueel een kneepje honing over.

Strooi er eventueel wat lijnzaad over. Goed voor de darmen! En mocht je de smaak te pakken hebben na het eten van deze heerlijke frambozenpap, probeer dan ook eens deze pap met appelcompote. Bijna een appeltaartje op zich 🙂

Sla de honing over en neem gecertificeerde glutenvrije haverlokken en je ontbijt is vegan en glutenvrij.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.