Sauzen, Dips & Dressings

Wij mensen houden van smeren en dippen. Wil je net een BBQ-feestje geven tijdens de zomer, zijn alle sauzen uitverkocht. Ook al is het gemak van een gekochte saus wel eens handig, er gaat toch niets boven zelfgemaakte sauzen. Wat dacht je van een heerlijk frisse Indiase raita of deze avocado-chilisaus? En je stokbroodje of toastje smeren is toch het lekkerst met zelfgemaakte pikante hummus.

pikante filet americain
Dit recept heb ik meermaals gezien, hard gelachen en telkens weer weg geklikt. En dat komt door het hoofdingrediënt. Als
bloemkoolsaus
🍴 450 ml 🕒 30 minuten
chipotle mayonaise
🍴 ca. 250 ml 🕒 5 minuten
jus met champignons
🍴 halve liter 🕒 15 minuten
tuinbonen hummus
🍴1 pot 🕒 10 minuten
chimichurri
🍴 1 pot 🕒 10 minuten
vinaigrette
🍴 4 porties 🕒 5 minuten
Kruidenboter
🍴 250 gram 🕒 5 minuten
tahin
🍴 1 pot 🕒 5 minuten
pikante hummus
🍴1 pot 🕒 5 minuten
hot ketchup
🍴 1 liter 🕒 40 minuten
geroosterde paprikaspread
🍴350 ml 🕒 10 minuten
doperwten-munt puree
🍴 450 ml 🕒 5 minuten
avocado chilisaus
🍴 4 porties 🕒 5 minuten
pindakaas kaneel hummus
🍴 1 pot 🕒 5 minuten
appelmoes maken
🍴 2-4 porties 🕒 20 minuten
jam van fruit en chiazaad
🍴1 pot 🕒 10 minuten