Druk het gehakt plat tot en een flinke lap hebt. Leg de twee plakjes ham erop. Druppel her en der flink met de sriracha. Ik hou wel van pittig, maar jij misschien niet. Hak de walnoten fijner en strooi over de ham. Rasp de kaas erboven en verdeel dat een beetje.
Rol het geheel op tot een soort rollade. Pel de ui en snijd de ene helft in grove stukken. Leg de gehaktrollade in een ovenschaal en schep de uien er omheen.
Zet de ovenschaal in de oven en laat dat daar staan tot het gehakt gaar is en een mooi bruin kleurtje heeft. Keer het regelmatig om.
Snipper de rest van de ui en fruit dat in de olie tot het glazig is. Schep er dan de oregano en knoflookpoeder door. Bak het even mee. Giet nu de tomaten erbij en laat dit lekker pruttelen. De saus is klaar als de tomaten helemaal uit elkaar gevallen zijn, of makkelijk te prakken.
Als het bijna klaar is leg je het bladerdeeg over het gehakt. Zodra dit mooi bruin is, is je gehakt onder een dakje klaar.