Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pastasalade met gebakken kip en avocado
Kook:
30
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
3
personen
Ingrediënten
▢
300
gram
kipfilet
▢
1
tl
gerookte paprikapoeder
▢
1
tl
komijnzaad
▢
peper en zout
▢
1
el
kokosolie
▢
100
gram
pasta naar keuze, ik gebruikte volkoren fusili
▢
50
gram
veldsla
▢
1
avocado
▢
50
gram
alfalfa
▢
4
el
peterselie
▢
1
appel
▢
½
komkommer
▢
4
el
olijfolie
▢
40
gram
gehakte walnoten
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Kook de pasta beetgaar, zoals je gewend bent of volgens de verpakking. Giet dit af en spoel even af onder koud water.
Wrijf de kipfilet in met paprikapoeder, komijnzaad, peper en zout. Bak de kipfilet totdat deze goudbruin en gaar is.
Verwijder de zaadlijst uit de komkommer en snijd deze in blokjes.
Schil de appel en verwijder het klokkenhuis. Snijd in kleine blokjes.
Snijd de peterselie fijn en hak de walnoten in grove stukken.
Meng de sla, komkommer, appel, peterselie en alfalfa goed door elkaar. Schep het door de pasta. Strooi de walnoten er over heen.
Snijd de kipfilet en de avocado in dunne plakjes en leg bovenop de salade.
Druppel er dan de olijfolie overheen.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Voedingswaarden
Energie:
729
kcal
|
Koolhydraten:
41
gr
|
Eiwit:
39
gr
|
Vet:
48
gr
|
Waarvan verzadigd:
11
gr
|
Waarvan onverzadigd:
11
gr
|
Cholesterol:
83
mg
|
Zout:
407
gr
|
Vezels:
7
gr
Bewaaar recept
Opgeslagen!