Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pikante ciabatta met Old Amsterdam
Kook:
20
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
1
persoon
Ingrediënten
▢
1
ciabatta
▢
1
klodder
pindakaas
▢
2
tl
sambal oelek
▢
2
plakjes
kaas
,
Old Amsterdam
▢
½
banaan
▢
¼
rode ui
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Zet de oven op 180°C.
Besmeer de ene helft van de ciabatta - of ander broodje naar keuze - met sambal (zo dik als je aan denkt te kunnen).
Besmeer de andere helft met pindakaas (vooral niet te dik).
Beleg het broodje vervolgens met oude kaas (ikzelf vind Old Amsterdam wel heel erg lekker), plakjes banaan en rode uienringen.
Leg de beide helften weer netjes op elkaar en doe de ciabatta in de oven.
Wanneer de ciabatta een knapperig korstje heeft, de kaas gesmolten is en de banaan nog geen papje, is het geheel klaar om op te peuzelen.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!