Meng de bloem, eieren en het zout in een grote kom. Mix daarna de melk er doorheen en zet het beslag weg.
Saus
Snipper de uien en fruit ze tot ze glazig zijn.
Voeg nu balsamicoazijn, tijm, peper en zout toe. Verkruimel het bouillonblokje en giet het water erover. Laat dit even pruttelen.
Gebruik de allesbinder om de saus in te binden tot gewenste dikte.
Toad in the hole
Verwarm de oven voor op 240℃.
Vul een cakeblik met 1 cm zonnebloemolie en zet dit op een bakplaat (i.v.m. het weglekken van olie uit het cakeblik) en schuif het in de oven.
Zodra de olie goed heet is de worsten toevoegen en goudbruin bakken. Na tien minuten de worsten keren en nog eens tien minuten in de oven laten staan.
Giet wat olie af en giet het puddingbeslag in het cakeblik.
Zet in de hoeken van het cakeblik twee takken rozemarijn en doe het geheel weer terug in de oven.
Laat dit, zonder de oven te openen, 30 minuten staan. Het geheel moet flink opbollen en een mooi bruin kleurtje hebben. Het gerecht zakt in zodra je het uit de oven haalt, dit is normaal.
Notities
Geef de saus er apart bij.Origineel wordt dit geserveerd met aardappel en groenten naar keuze of een salade.