Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kladdkaka
Kook:
50
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
12
personen
Ingrediënten
▢
100
gram
gesmolten boter
▢
250
gram
suiker
▢
10
gram
vanillesuiker
▢
1
mespunt
zout
▢
30
gram
cacaopoeder
▢
100
gram
bloem
▢
2
eieren
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Verwarm de oven tot 175°C.
Breek de eieren in een beslagkom en roer met een vork de gesmolten boter er doorheen.
Voeg de overige ingrediënten toe en roer even kort met een vork.
Giet het mengsel in een beboterde springvorm. Zet de springvorm
30 minuten
in het onderste deel van de oven.
De taart is klaar wanneer de bovenkant een beetje hard is en de binnenkant nog een lekker klef.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!