Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Groentenstoofschotel met kikkererwten
Prep:
5
minuten
min
Kook:
25
minuten
min
Totaal:
30
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ook nodig
Hapjespan
Ingrediënten
▢
2
uien
,
klein
▢
1
courgette
▢
2
paprika's
,
rood, niet te groot
▢
2
wortels
▢
2
el
olie
▢
2
tenen
knoflook
▢
2
tl
ras el hanout
▢
1
blik
tomatenblokjes
▢
1
blik
kikkererwten
,
ca. 200 gram
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Maak de groenten schoon en dep het overtollige water op.
Snijd de ui in snippers, de courgette en paprika in blokjes en de wortel in plakjes.
Fruit de ui in de olie zacht. Pers het teentje knoflook er boven uit. Strooi de ras el hanout erover en fruit even kort mee.
Voeg nu de courgette, paprika, wortel en tomatenblokjes toe. Stoof de groenten
10 minuten
.
Laat de kikkererwten uitlekken, spoel ze af en voeg ze toe aan de groente. Laat dit nog
tien minuten
doorwarmen.
Serveer met brood of een lekkere salade.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Voedingswaarden
Energie:
764.6
kcal
Bewaaar recept
Opgeslagen!