Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Kleiner
Normaal
Groter
Avocado kip salade
Deze heerlijk romige avocade kip salade is lekker op een toastje, maar ook ook als broodbeleg.
Kook:
15
minuten
min
Ingrediënten
▢
2
stuks
kipfilet
▢
1
bouillonblokje
,
kip
▢
2
avocado’s
▢
1½
el
Griekse yoghurt
▢
peper en zout
▢
chilivlokken
▢
bieslook
▢
½
limoen
,
sap
▢
1
teen
knoflook
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Breng een pan met water aan de kook en los hierin het bouillonblokje op.
Zodra het water kookt leg je de kipfilets in de pan. Kook de kipfilet gaar in
15 minuten
.
Laat de kipfilets afkoelen en pluk ze dan met 2 vorken uit elkaar.
Verwijder de pit en schil van de avocado's en prak ze helemaal fijn.
Pers een knoflook boven de avocado's en schep de yoghurt en het limoensap erdoor.
Breng op smaak met peper, zout en de chilivlokken.
Strooi vlak voor het serveren geknipte bieslook over de salade.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!