De lekkerste witte bonen in tomatensaus maak je gewoon zelf. Zonder zooi, dus puur natuur!
Kook: 25 minutenmin
Porties (aanpasbaar):2personen
Ingrediënten
1ui
2-3tenenknoflook
1tlkorianderpoeder
¾tlgemalen komijnzaad
½tlkaneel
1bliktomatenblokjes
1blikwitte bonen
1blikjekidneybonen, ca. 60 gr uitlekgewicht
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Snipper de ui en knoflook. Fruit dit in een hapjespan in wat olie of water. Als het glazig begint te zien voeg je de kruiden toe. Bak tot de uien helemaal zacht en verkleurd zijn.
Voeg de tomatenblokjes toe en breng het aan de kook.
Zet nu het vuur laag en voeg de kidneybonen en witte bonen toe.
Breng op smaak met peper en zout en laat sudderen tot het vocht is verdampt en de tomatensaus eruit ziet als een gebonden saus.