Doe de bastognekoeken en pecannoten in de keukenmachine en maal tot een poederachtige kruimels. Heb je geen keukenmachine: doe dan alles in een plastic zak en sla het plat met een keukenroller. Voeg dan de gesmolten boter toe tot een samenhangende bal hebt.
Bekleed een cheesecake pan met dit mengsel, bodem en wanden.
Mix de monchou, zure room, eieren, bruine suiker, pompoenpuree en pumpkin pie spice goed door elkaar tot er een dik beslag ontstaat. Schep hier de bloem goed doorheen.
Giet het mengsel in de cheesecake pan.
Leg een vel keukenpapier over de pan en dek dit losjes af met aluminium folie.
Giet 1,5 cup water in de IP en plaats de cheesecake pan in de binnenpot van je IP en plaats de deksel. Draai het ventiel naar sealing en zet de timer op 30 minuten. Laat de lucht daarna op natuurlijke wijze ontsnappen.
Haal de cheesecake uit de IP en laat hem afkoelen. Je zult zien dat de vulling nog slap is, dat geeft niet, het komt goed!
Als de cheesecake is afgekoeld zet je hem minimaal vier uur in de koelkast. En dan smullen maar!