Sauzen, Dips & Dressings

Wij mensen houden van smeren en dippen. Wil je net een BBQ-feestje geven tijdens de zomer, zijn alle sauzen uitverkocht. Ook al is het gemak van een gekochte saus wel eens handig, er gaat toch niets boven zelfgemaakte sauzen. Wat dacht je van een heerlijk frisse Indiase raita of deze avocado-chilisaus? En je stokbroodje of toastje smeren is toch het lekkerst met zelfgemaakte pikante hummus.

hazelnootpasta
Hazelnootpasta is niet alleen lekker op je boterham, maar ook als dip voor bijvoorbeeld een appel. Een heerlijke gezonde snack
rucola pesto
🍴 1 potje 🕒 10 minuten
apple butter
🍴 1 pot 🕒 35 minuten
pindakaas en notenpasta
🍴 1 pot 🕒 15 minuten
rode bieten hummus
🍴 1 pot 🕒 50 minuten
rabarber frambozen moes
🍴 1 flinke pan 🕒 15 minuten
rode uiensaus
🍴 1 pot 🕒 10 minuten
rode wijn saus
🍴 500 ml 🕒 15 minuten
Muhammara
🍴 1 pot 🕒 20 minuten
paprikaspread
🍴 1 pot 🕒 10 minuten
selleriesalade
🍴 1 pot 🕒 15 minuten
Pompoen hummus
🍴 1 pot 🕒 60 minuten
avocadospread
🍴 1 potje 🕒 10 minuten
Marokkaanse saus
🍴 1 liter 🕒 2 uur en 30 minuten
raita
🍴 1 potje 🕒 10 minuten
harissa
🍴 1 potje 🕒 20 minuten
rozenjam
🍴 3 jampotten 🕒 30 minuten