Over mij

Hej, welkom in Silphya’s Kitchen!

Ik ben Sylvia – voedingsdeskundige met een knipoog – en ik hou van goed eten, wandelen, fietsen, kamperen en Zweden. Alles op een rustig tempo, zodat ik kan genieten van het moment. De wereld gaat al snel genoeg. Daarnaast probeer ik zo milieubewust en duurzaam mogelijk te leven. Voor mij betekent dat dus dat ik plantaardig eet. Ik ben geen geboren veganist, dus je zult ook nog recepten met vlees en zuivel tegenkomen. In de loop van de tijd zullen die wel geveganized gaan worden.

Silphya’s Kitchen is mijn stukje op het wereldwijde web waar je niet alleen recepten kunt vinden, maar ook tips om te besparen op de boodschappen, keukentips, kookadvies en duurzame alternatieven voor bijvoorbeeld keukenhulpjes en dergelijke. Ook kun je er persoonlijke verhalen, reisverhalen en uittips verwachten.

Ik hoop dat je door mij geïnspireerd raakt om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Daarnaast hoop ik dat je het net zo leuk vindt als ik wanneer je iets helemaal zelf heb gemaakt.

De website in vogelvlucht

Als je hier voor het eerst komt kan ik je aanraden om eens naar het volgende te kijken:

  • Bekijk de FAQ’s
  • Helemaal onderaan iedere pagina vind je de categorieën terug
  • Je vindt hier ook heel simpele basisrecepten. Het is verbazingwekkend om te zien dat je bijvoorbeeld zelf heel makkelijk pindakaas, granola of suikervrije jam kunt maken.

Is er nog meer?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen wie ik ben. Ik vind het fijn dat je hier bent en ik zou ook wel willen weten wie jij bent!

  • Silphya’s Kitchen is ook op Instagram en Pinterest te vinden. 
  • Krijg gratis recepten direct in je mailbox door je in te schrijven voor de nieuwsbrief

FUN FACTS

  • Geboren: geboren in Nederland, anderhalf jaar in Spanje gewoond en 36 keer verhuisd
  • Reizen: vele landen heb ik al gezien, maar nergens ben ik zo graag als in Zweden
  • Favoriete kleur: natuurtinten als bruin en groen en Falun rood
  • Grootste angst: spinnen en spreken in het openbaar, dat laatste doe ik dus echt niet
  • Favoriete ontbijt: overnight oats
  • Favoriete serie: bijna alle Scandinavische series, maar The Bridge steekt er toch wel bovenuit