Hartige kruidenmix

hartige kruidenmix

Deze hartige kruidenmix is heerlijk in tal van gerechten, zeker als vervanging van zout. Probeer het eens over ovengebakken aardappeltjes, als kruidenmix voor tofu of paddenstoelen of voeg het eens toe aan je salade. Kook jij aardappelen, rijst of pasta weleens in bouillon? Ook dan is deze hartige kruidenmix een uitkomst! Voeg gewoon een lepel toe aan het kookwater.

hartige kruidenmix

Recept hartige kruidenmix

hartige kruidenmix

Kook: 5 minuten
Porties (aanpasbaar):35 gram

Ook nodig

Ingrediënten

  • 2 el edelgistvlokken
  • 1 el uienpoeder
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • 1 el gedroogde basilicum
  • 2 tl gedroogde tijm
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 2 tl mosterdpoeder
  • 2 tl paprikapoeder
  • ½ tl kurkuma
  • ½ tl selderijblad

Instructies

  • Doe alle ingrediĂ«nten in een magic bullet of blender en mix tot alles goed is verpulverd en vermengd.
  • Bewaar in een afgesloten potje op een donkere droge plaats.

Persoonlijke notities

Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling