Dukkah

Ook dit recept komt van Annabel Langbein. Dukkah is een mengsel van kruiden, specerijen en noten.

Dukkah

Porties (aanpasbaar):1 pot

Ingrediënten

  • 25 gram blanke hazelnoten
  • 25 gram amandelen
  • 25 gram korianderzaad
  • 3 el sesamzaad
  • 2 el komijnzaad
  • 1 el peperkorrels
  • 1 tl venkelzaad
  • 1 tl gedroogde munt
  • 1 tl zeezout

Instructies

  • Rooster alles – afzonderlijk – in een droge pan en laat het goed afkoelen.
  • Maal alles met de keukenmachine of een vijzel. Het moet niet al te fijn worden, maar ook zeker niet te grof.

Notities

Ook lekker om je broodje te dippen in wat olie en dan dukkah.

Persoonlijke notities

Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling