Eigenlijk vond ik het meer een koek. Hoe het ook zij: het is goddelijk!
Glutenvrij
Koeken en taarten zitten er voor mij niet zo heel veel meer in nu ik glutenvrij eet. Dacht ik… want binnen de Paleo-gemeenschap is er zo ontzettend veel bakwerk te vinden dat ik het de rest van mijn leven niet meer op zou kunnen. Via de Paleo faceboekpagina kwam ik uit op de website van Jessica van Young Voedingsadvies. Zij geeft niet alleen advies omtrent voeding, maar deelt ook nog eens allerhande overheerlijke en verantwoorde recepten. Waaronder dus deze overheerlijke choco-kokostaart.
Ik ben gek op chocolade (terwijl ik daar vroeger niets van moest weten eerlijk gezegd) en dus kwam deze variant zonder toegevoegde suikers me heel erg goed van pas.
Variatie
Ik had overigens geen honing of siroop toegevoegd, evenmin deed ik er rozijnen in (dat had dochterlievv liever niet). Wat ik wel deed? En flinke snuf zeezout toevoegen! Chocolade met her en der een korrel zeezout is zo ontzettend lekker. Aangezien de hazelnoten op waren gebruikte ik in dit recept pistachenoten.
Bron: Young Voedingsadvies
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!