Het is tegenwoordig allemaal Annabel Langbein en Donna Hay wat de klok slaat bij ons thuis. Dit keer dus die overheerlijk chili jam van Annabel. Je moet het in laten koken, maar pas op dat het niet te ver wordt ingekookt, dan is het geen jam meer maar een soort harde gelatine (schade en schande…)
Wat kun je met de chili jam?
Deze is heel erg lekker als dip bij rauwkost of als marinade voor vlees. Maar een oer Hollands broodje besmeerd met deze chili jam en belegd met kaas is ook niet te versmaden. Ik ben benieuwd wat jij allemaal nog kunt bedenken. Laat het me gerust weten.
Bron: Annabel Langbein
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!
Hoi Silphya,
Hoe lang kan je de jam bewaren.
Gr
Rens
Hej Rens,
Het is maanden houdbaar als je het op de juiste manier in een gesteriliseerde pot bewaard. Na opening bewaren in de koelkast. Dan is het wel twee weken houdbaar. Alvast fijne feestdagen gewenst. Groet,
Silphya
Lekker recept!
Wanneer voeg ik de Cherry tomaatjes toe?
Hej Bianca. Wat dom van me, maar die kunnen de pan in tezamen met de rest. Hopelijk smaakt het jou ook 🙂