Het einde van het kampeerseizoen is dan nu toch werkelijk aangebroken. Vorige week was manlief bezig met bonuszoon om twee kampeerplekken winterklaar te maken en twee voortenten af te breken. Ondertussen was ik bezig in caravan 1 (schoonouders) om die leeg te halen en met de Franse slag schoon te maken. Met de Franse slag omdat mijn schoonmoeder de caravan elke week volledig sopt volgens mij. Nou ja, overdrijven mag best even een beetje. De caravan had in ieder geval bepaald geen grote beurt nodig.
Maar goed, dit weekend moest ook onze eigen caravan er aan geloven. Alles leeg, opgeruimd, Franse slag schoongemaakt (ik doe in het voorjaar wel de grote schoonmaak) en de auto ingepakt. Die lag bijna op de grond zo zwaar beladen was ‘ie. Om een lang verhaal kort te maken: koken zat er gewoonweg niet meer in! We waren gebroken. En dan is zo’n quiche Lorraine echt helemaal geweldig. Snel klaar, geen poespas en toch lekker.
En de volgende dag lauw een puntje als ontbijt of lunch is zo mogelijk nog lekkerder. Eigenlijk moet je deze quiche Lorraine gewoon ook niet warm eten…
Heb je nog restjes groente in huis en wil je een wat meer gevulde quiche? Maak dan deze restjes-quiche.
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!