Een heerlijk gerecht deze gevulde koolbladeren uit de slowcooker. En wat fijn dat je na je werk zo aan tafel kunt. Nou ja, je moet natuurlijk nog wel even de tafel dekken, maar dan kun je gelijk zitten ook!
Chinese kool kun je zowel rauw als gekookt eten. Het heeft niet die typische koolsmaak en ook niet die penetrante geur, die bijvoorbeeld bloemkool en spruiten wel hebben. Overigens is Chinese kool heel snel gaar: 10 minuten en je hebt een heerlijk beetgare kool.
Slowcooker en kruiden
In onderstaand recept staan er geen hoeveelheden aangegeven bij de kruiden. Ik hou van lekker kruidig en in een slowcooker lijken de smaken wel te verflauwen. Dus dit moet je echt even zelf ondervinden. Maar ik zou er van uit gaan dat wanneer je normaal ergens 1 theelepel van gebruikt, dat je dat nu minimaal moet verdubbelen. Sterker nog wanneer in een recept 1 theelepel staat, maak ik er vaak 1 eetlepel van.
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!