Ingrediënten
- 2 sjalotten
- 1 el bloem
- 2 el ingelegde groene peperkorrels
- klontje boter
- 250 ml slagroom
- 50 ml cognac
- 150 ml sterke runderbouillon
- peper en zout
Zo maak je het
- Snipper de sjalotjes en fruit ze in de roomboter.
- Voeg de bloem toe en bak dit even mee.
- Giet er nu de slagroom en bouillon bij en laat goed doorwarmen.
- Voeg de peperkorrels en wat versgemalen peper en zout toe.
- Laat het niet koken, maar warm het goed door en roer regelmatig.
Extra info
Is de saus iets te dun? Voeg dan wat aangemaakte maïzena toe.
Ga jij dit recept maken? Laat het weten in een reactie hieronder.Vergeet niet een foto van het resultaat te delen op Instagram! Volg @SilphyasKitchen of gebruik de hashtag #silphyaskitchen
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!