Susu Roos (IJs Shanghai)

Tropische hitte vraagt om een tropisch verfrissend drankje. IJs Shanghai is overheerlijk zoet en verfrissend. Varieer met het fruit. Neem dat wat in de aanbieding is of wat je in de koelkast hebt liggen. Denk bijvoorbeeld aan mango, jackfruit, ananas, druiven, appel of een mix van dat alles.

Geen fruit in huis maar wel een blik met bijvoorbeeld litchi’s? Doen! Het is overheerlijk.

IJs Shanghai

IJs Shanghai / Susu Roos

Tijdens tropische dagen gaat er niets boven een heerlijk verfrissend drankje. Deze susu roos is hét ultieme drankje dus!
0 van 0 stemmen
Print recept Pin recept Waardering

Ingrediënten
 

  • rozensiroop
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 1 blik kokosmelk
  • ijskoud water
  • ijsblokjes
  • fruit (naar keuze)

Aan de slag
 

  • Was en schil het fruit en snijd het in stukjes of koop voorgesneden fruit.
  • Leg de ijsblokjes op een schone theedoek. Knoop de punten bij elkaar zodat je een soort knapzak krijgt. Sla deze tegen de buitenmuur tot het ijs goed verkruimeld is.
  • Meng de gecondenseerde melk met de kokosmelk en roer het erg goed door elkaar.
  • Vul een aantal glazen met fruit en schenk hier vervolgens de siroop en de melkmix overheen. Vul de glazen voor de rest met met ijskoud water en een schep crushed ice.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!
Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *