Susu Roos (IJs Shanghai)

IJs Shanghai

Tropische hitte vraagt om een tropisch verfrissend drankje. IJs Shanghai is overheerlijk zoet en verfrissend. Varieer met het fruit. Neem dat wat in de aanbieding is of wat je in de koelkast hebt liggen. Denk bijvoorbeeld aan mango, jackfruit, ananas, druiven, appel of een mix van dat alles.

Geen fruit in huis maar wel een blik met bijvoorbeeld litchi’s? Doen! Het is overheerlijk.

IJs Shanghai

IJs Shanghai / Susu Roos

No ratings yet
Auteur: Sylvia
Tijdens tropische dagen gaat er niets boven een heerlijk verfrissend drankje. Deze susu roos is hét ultieme drankje dus!
Print recept Pin recept

Ingrediënten

  • rozensiroop
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 1 blik kokosmelk
  • ijskoud water
  • ijsblokjes
  • fruit (naar keuze)

Instructies
 

  • Was en schil het fruit en snijd het in stukjes of koop voorgesneden fruit.
  • Leg de ijsblokjes op een schone theedoek. Knoop de punten bij elkaar zodat je een soort knapzak krijgt. Sla deze tegen de buitenmuur tot het ijs goed verkruimeld is.
  • Meng de gecondenseerde melk met de kokosmelk en roer het erg goed door elkaar.
  • Vul een aantal glazen met fruit en schenk hier vervolgens de siroop en de melkmix overheen. Vul de glazen voor de rest met met ijskoud water en een schep crushed ice.
Heb jij dit recept gemaakt?Jouw creatie bewonder ik graag op Instagram! Vergeet dus niet om @SilphyasKitchen of #SilphyasKitchen te vermelden.
close

Gratis eBook

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS het gratis eBook "Culinaire rondreis door Indonesië".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept waardering




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info