Kruidensalade met kropsla

Kruidensalade met kropsla mag niet ontbreken bij een heerlijke zomerse maaltijd. Het zit boordevol met groenten en kruiden. Lekker, gezond en supersimpel om te maken.

kropsla

Salade van kruiden en kropsla

Kook: 15 min
Porties: 4 personen
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin

Ingrediënten

  • 1 kropsla
  • 1 rode ui halve ringen
  • 1 komkommer plakjes
  • 25 gr bieslook fijn gesneden
  • 1 bakje platte peterselie grof gesneden
  • 1 tl mosterd
  • 2 tl honing
  • 2 el witte wijnazijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 el tijm
  • 100 gr geitenkaas zachte

Instructies

  • Haal de bladeren van de kropsla. Was en droog ze en scheur de grote bladeren kleiner. Doe de sla met de ui, komkommer, bieslook en peterselie in een schaal.
  • Klop een dressing van de mosterd, honing, azijn, olie en tijm. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verkruimel de geitenkaas over de salade. Schenk de dressing erover. Schep de salade om en serveer.
Salade, Diner
Nederlands
Kruidensalade, Salade met verse kruiden
Heb je dit recept al eens gemaakt?Laat dan een reactie achter en plaats jouw foto op Instagram @SilphyasKitchen of tag #silphyaskitchen!
close

Cadeautje van mij, voor jou!

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS toegang tot gratis eBooks en meer.

Plaats een reactie

Review




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info