Een heerlijke salade die altijd kan!
Tip: schep de salade in een mason jar en sluit hem goed af, neem de dressing in een apart potje mee en je hebt een heerlijke lunch op kantoor, tijdens de picknick of op school

Ingrediënten
- 1 kropsla
- 1 rode ui ((in halve ringen))
- 1 komkommer ((in plakjes))
- 25 gr bieslook ((fijn gesneden))
- 1 bakje platte peterselie ((grof gesneden))
- 1 tl mosterd
- 2 tl honing
- 2 el wijnazijn ((witte))
- 4 el olijfolie ((extra vierge))
- 1 el tijm
- 100 gr geitenkaas ((zachte))
Aan de slag
- Haal de bladeren van de kropsla. Was en droog ze en scheur de grote bladeren kleiner. Doe de sla met de ui, komkommer, bieslook en peterselie in een schaal.
- Klop een dressing van de mosterd, honing, azijn, olie en tijm. Breng op smaak met peper en zout.
- Verkruimel de geitenkaas over de salade. Schenk de dressing erover. Schep de salade om en serveer.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!