Omelet wraps met een Italiaans tintje

De boterham met kaas kennen we nu wel. Net als het soepje of de salade. Soms wil je wel eens wat anders. Dan is deze lunch met een Italiaans tintje misschien wel wat voor je.

Waardering

Bereidingstijd 10 minuten
2 personen

Ingrediënten

  • 8 plakjes pancetta
  • 5 eieren
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bol buffelmozzarella
  • ½ tl oregano
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 el kokosolie
  • 25 gram Parmezaanse kaas

Zo maak je het

  • Bak de pancetta met wat kokosolie in een grote koekenpan en leg ze op een keukenpapiertje om het teveel aan vet op te nemen.
  • Klop vervolgens de eieren los en voeg chilipoeder en oregano toe.
  • Bak twee grote dunne omeletten en leg ze op twee borden.
  • Beleg iedere omelet met vier plakjes pancetta en klap de omelet dubbel.
  • Leg hierop om en om een plakje tomaat en een plakje buffelmozzarella.
  • Scheur wat blaadjes basilicum en strooi dit erover. Rasp er nu nog wat Parmezaanse kaas over.
  • Geef een flinke draai aan de pepermolen en sprenkel nu een goede olijfolie erover.
Ga jij dit recept maken? Deel het op Instagram!Roep me via @SilphyasKitchen en gebruik de hashtag #silphyaskitchen

Recepten direct in je inbox?

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Plaats een reactie

Review