Omelet wraps met een Italiaans tintje

De boterham met kaas kennen we nu wel. Net als het soepje of de salade. Soms wil je wel eens wat anders. Dan is deze lunch met een Italiaans tintje misschien wel wat voor je.

Lunch met een Italiaans tintje

Omelet wraps met een Italiaans tintje

Kook: 10 minuten
Porties (aanpasbaar):2 personen

Ingrediënten

  • 8 plakjes pancetta
  • 5 eieren
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bol buffelmozzarella
  • ½ tl oregano
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 el kokosolie
  • 25 gram Parmezaanse kaas

Instructies

  • Bak de pancetta met wat kokosolie in een grote koekenpan en leg ze op een keukenpapiertje om het teveel aan vet op te nemen.
  • Klop vervolgens de eieren los en voeg chilipoeder en oregano toe.
  • Bak twee grote dunne omeletten en leg ze op twee borden.
  • Beleg iedere omelet met vier plakjes pancetta en klap de omelet dubbel.
  • Leg hierop om en om een plakje tomaat en een plakje buffelmozzarella.
  • Scheur wat blaadjes basilicum en strooi dit erover. Rasp er nu nog wat Parmezaanse kaas over.
  • Geef een flinke draai aan de pepermolen en sprenkel nu een goede olijfolie erover.

Persoonlijke notities

Beoordeel dit recept Bewaaar recept

Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!

Deel dit bericht met je vrienden ❤️

Plaats een reactie