De boterham met kaas kennen we nu wel. Net als het soepje of de salade. Soms wil je wel eens wat anders. Dan is deze lunch met een Italiaans tintje misschien wel wat voor je.

Omelet wraps met een Italiaans tintje
Porties: 2 personen
Afdrukken
Pin
Ingrediënten
- 8 plakjes pancetta
- 5 eieren
- 1 bosje basilicum
- 1 bol buffelmozzarella
- ½ tl oregano
- 1 tl chilipoeder
- 1 el kokosolie
- 25 gr Parmezaanse kaas
Instructies
- Bak de pancetta met wat kokosolie in een grote koekenpan en leg ze op een keukenpapiertje om het teveel aan vet op te nemen.
- Klop vervolgens de eieren los en voeg chilipoeder en oregano toe.
- Bak twee grote dunne omeletten en leg ze op twee borden.
- Beleg iedere omelet met vier plakjes pancetta en klap de omelet dubbel.
- Leg hierop om en om een plakje tomaat en een plakje buffelmozzarella.
- Scheur wat blaadjes basilicum en strooi dit erover. Rasp er nu nog wat Parmezaanse kaas over.
- Geef een flinke draai aan de pepermolen en sprenkel nu een goede olijfolie erover.
Heb je dit recept al eens gemaakt?Laat dan een reactie achter en plaats jouw foto op Instagram @SilphyasKitchen of tag #silphyaskitchen!