Omelet wraps met een Italiaans tintje

De boterham met kaas kennen we nu wel. Net als het soepje of de salade. Soms wil je wel eens wat anders. Dan is deze lunch met een Italiaans tintje misschien wel wat voor je.

Lunch met een Italiaans tintje

Omelet wraps met een Italiaans tintje

Prep: 5 min
Kook: 5 min
Totaal: 10 min
Porties: 2 personen
Auteur: Sylvia
Afdrukken Pin

Ingrediënten

  • 8 plakjes pancetta
  • 5 eieren
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bol buffelmozzarella
  • ½ tl oregano
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 el kokosolie
  • 25 gr Parmezaanse kaas

Instructies

  • Bak de pancetta met wat kokosolie in een grote koekenpan en leg ze op een keukenpapiertje om het teveel aan vet op te nemen.
  • Klop vervolgens de eieren los en voeg chilipoeder en oregano toe.
  • Bak twee grote dunne omeletten en leg ze op twee borden.
  • Beleg iedere omelet met vier plakjes pancetta en klap de omelet dubbel.
  • Leg hierop om en om een plakje tomaat en een plakje buffelmozzarella.
  • Scheur wat blaadjes basilicum en strooi dit erover. Rasp er nu nog wat Parmezaanse kaas over.
  • Geef een flinke draai aan de pepermolen en sprenkel nu een goede olijfolie erover.
Lunch
Nederlands
Ei wraps, Omelet wraps
Heb je dit recept al eens gemaakt?Laat dan een reactie achter en plaats jouw foto op Instagram @SilphyasKitchen of tag #silphyaskitchen!
close

Cadeautje van mij, voor jou!

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS toegang tot gratis eBooks en meer.

Plaats een reactie

Review