Omelet wraps met een Italiaans tintje

Lunch met een Italiaans tintje

De boterham met kaas kennen we nu wel. Net als het soepje of de salade. Soms wil je wel eens wat anders. Dan is deze lunch met een Italiaans tintje misschien wel wat voor je.

Lunch met een Italiaans tintje

Omelet wraps met een Italiaans tintje

No ratings yet
Auteur: Sylvia
Print recept Pin recept
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 8 plakjes pancetta
  • 5 eieren
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bol buffelmozzarella
  • ½ tl oregano
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 el kokosolie
  • 25 gr Parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Bak de pancetta met wat kokosolie in een grote koekenpan en leg ze op een keukenpapiertje om het teveel aan vet op te nemen.
  • Klop vervolgens de eieren los en voeg chilipoeder en oregano toe.
  • Bak twee grote dunne omeletten en leg ze op twee borden.
  • Beleg iedere omelet met vier plakjes pancetta en klap de omelet dubbel.
  • Leg hierop om en om een plakje tomaat en een plakje buffelmozzarella.
  • Scheur wat blaadjes basilicum en strooi dit erover. Rasp er nu nog wat Parmezaanse kaas over.
  • Geef een flinke draai aan de pepermolen en sprenkel nu een goede olijfolie erover.
Lunch
Nederlands
Ei wraps, Omelet wraps
Heb jij dit recept gemaakt?Jouw creatie bewonder ik graag op Instagram! Vergeet dus niet om @SilphyasKitchen of #SilphyasKitchen te vermelden.
close

Gratis eBook

Vul je gegevens in en je krijgt maximaal 1 keer per week de nieuwsbrief PLUS het gratis eBook "Culinaire rondreis door Indonesië".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept waardering




Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info