Wat is het toch heerlijk om buiten te kunnen eten! Ik had nog wat gekookte kipfilet over van de soto ajam van gisteren, dus die plukte ik met twee vorken uit elkaar en bakte ik op om bij deze gado gado toe te voegen. En aangezien ik toen gelijk de hele bak taugé had schoongemaakt kon ik daar ook nog een handje van toevoegen.
K-e-k of kek
Meestal ben ik niet zo van de k-e-k (kant-en-klaar), maar soms vind ik het helemaal geweldig, zoals nu op de camping. Dan ga ik niet in een hete caravan (of voortent) zelf groenten staan snijden op te lage tafeltjes. En nee, zittend snijden kan ik dus echt niet, ik moet staan. Op de een of andere manier sta ik altijd een beetje te balanceren op een been en een soort van te tappen met de andere voet. En dat lukt niet als je zit! Terug naar de kek: natuurlijk kun je het sausje zo zelf maken van pinda’s, rode peper, santen en ketjap, maar voor de camping vind ik deze zak van Kokki Djawa echt prima te doen.
Eten uit een kom
Blijkbaar is het eten uit een kom helemaal in, of misschien zelfs al weer uit, maar voor de camping is dit gewoonweg geweldig! Niks aan tafel zitten, gewoon lekker achterover en naar binnen schuiven. Hihi, dat doen we normaal dus eigenlijk nooit, maar deze week vond ik het wel even prima.
Recept gado gado
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!